Lastensuojelututkimuksen tila ja tarve
Kus­tan­nuk­set
Yksityisen sektorin vastuu
Poi­mit­tua
Läh­teet
 

Vaikuttavuuden mittaristo

Siipisulka Oy perhepalveluiden keskeisimpiä tavoitteita on työn vaikuttavuuden mittaaminen. Siipisulka Oy on kehitellyt ja yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa toteuttamassa työn vaikuttavuuden mittaristoa, joka tuottaa tietoa jokaisesta asiakasprosessista.
Mittaristo on valmis käyttöönotettavaksi vuoden 2013 aikana ja mittaristolla kerätty tieto voidaan esittää graafisena kuvana, sekä asiakaskohtaisesti että kokonaisuutena eri palveluprosesseista. Mittariston tarkoitus on tuottaa asiakaskohtaista tietoa hyvinvoinnista, sekä kokonaistietoa avohuollon palveluiden vaikuttavuudesta lastensuojelussa. Tietoa tuotetaan kokemuksista, näkemyksistä ja selkeistä luvuista kuudesta eri suunnasta. (sosiaalitoimi, vanhemmat, lapsi, koulu, kustannukset ja Siipisulan työntekijä)
Siipisulka yrityksenä pyrkii jatkuvasti laadukkaampaan palveluun ja siksi mittaristo on työväline yritykselle kehittyä osaavammaksi. Mittariston tulokset on tarkoitettu työvälineeksi sosiaalitoimelle, jotta sosiaalitoimi saisi mahdollisimman paljon tietoa Siipisulalta vastuullisissa päätöksissään lapsen tulevaisuudesta. Siipisulka kannustaa muita lastensuojelun toimijoita mittaamaan oman työnsä vaikuttavuutta, jotta valtakunnallisesti lastensuojelutyön laatu kehittyisi.
Lisätiedot
Päivitetty 31.10.2013 - Tulostettava versio -
Perhepalvelu Siipisulka
Lauttaranta 7
28400 Ulvila
Niko Enqvist
044 970 6798
niko.enqvist@siipisulka.fi
Johanna Jokela
040 821 1787
johanna.jokela@siipisulka.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Software Oy
Graafinen ilme: Kielen Päällä, Maiju Junko
Lisätietoa evästekäytännöstä